Димитровград

Лого Галаксико

Facebook

Търсене

Ное012011

Модно ревю-спектакъл на Юнона

Публикувана във Галерии
От Administrator
размер на шрифт намаляване на шрифта увеличение на шрифта Видео Галерия
(7 оценки)

Модно ревю-спектакъл на модна къща Юнона и ГалаксикоВ навечерието на есента нещо коренно различно превзе сърцата на хората в Димитровград. Причината бе събитието с моден привкус в Планета Пайнер клуб, на което танцьорите от "Галаксико" представиха колекция Есен-Зима 2011/2012 на модна къща "Юнона".

Галактическите момичета се превърнаха в същински топмодели, представяйки с вдъхновение и младежки дух последните предложения на дизайнерката Катя Генева. Те се справиха страхотно и професионално пред многобройната публика в собствения град, която аплодираше възторжено моделите.

Модното дефиле бе съчетано и с впечатляващо танцово шоу. Момчетата от балета също се включиха блестящо и бяха изключително артистични партньори на сцената.

Водещ на шоуто бе Жени Койчева, а специален гост фолк дивата Гергана, която зарадва гостите с изпълнения на всички свои хитове.

Хореографията и постановката на креативния тандем Тихомир Митев и Петя Делчева превърнаха модното дефиле в истински триумф на красотата и изкуството.

Неслучайно главният дизайнер и собственик на модна къща "Юнона" - Катя Генева бе възхитена от неповторимото модно шоу. За удоволствие на всички, тя сама представи елегантните тоалети показани от момичетата в последната част на ревюто.

Модното ревю-спектакъл премина изцяло с водеща концепция Димитровград. Модна къща "Юнона", балет "Галаксико", Планета Пайнер клуб и Гергана са безспорни примери за успех, които категорично, не престават да популяризират града ни.

Прочетена 41410 пъти

Балетен Танцов Център Галаксико

Съобщение до всички