Димитровград

Лого Галаксико

Facebook

Търсене

Май252012

Гвардейци и мажоретки дефилираха за 24 май в Димитровград

Публикувана във Галерии
От Administrator
размер на шрифт намаляване на шрифта увеличение на шрифта
(10 оценки)

ГалаксикоВ празничният парад на 24 май за първи път умения демонстрира новосформираният "Представителен общински гвардейски отряд". Идеята за отряда е на дългогодишната директорка на Детския и младежки център Кера Тодорова, а обучението им се води от хореографът на Галаксико - Тихомир Митев. Към тях се присъедини и Общинския мажоретен състав, съставен изцяло от момичета, които танцуват в Денс център "Галаксико".

В кулминацията на програмата по честване на Деня на славянската писменост и култура, кметът на община Димитровград Иво Димов връчи отличието “Деец на културата за 2012 година” на Тихомир Митев.

- Този гвардейски полк би могъл да бъде осъществен и в друго време, но се реализира именно сега, каза в словото си ръководителят на балета. След това благодари на Иво Димов, на община Димитровград, на директорите на училищата оказали съдействие, за да я има тази тази красота и специално благодари на г-жа Кера Тодорова. Награждаването на Тихомир Митев вижте във видеофайла: http://www.youtube.com/watch?v=CjqXWhujYkA

Прочетена 3138 пъти

Балетен Танцов Център Галаксико

Съобщение до всички