Димитровград

Лого Галаксико

Facebook

Търсене

Септ082012

Viva la Dance

Публикувана във Галерии
От Administrator
размер на шрифт намаляване на шрифта увеличение на шрифта
(10 оценки)

ГалаксикоТанцов спектакъл "Viva la Dance" на Денс център "Галаксико", представен по случай 65-годишнината на Димитровград - снимки.

За денс център "Галаксико" се е писало толкова много, но те танцьори и хореограф, винаги имат с какво да изненадат своята публика. При представянето на спектакълът "Танцът е жив" (Viva la Dance) възпитаниците на Тихомир Митев демонстрираха притежание на изключителни танцови способности. Именно, за да докажат за пореден път, че танцът е жив.

Ритъмът пробужда живот както в изпълнителя, така и в аудиторията. Публиката е онази, която безпогрешно улавя онова, което наблюдава, а положителните реакции бяха достатъчен израз на потвърждение - Viva la Dance.

Младите танцьори отново впечатлиха с грация, пластика и красота. Отличиха се със своята нежност, многоликост и очарование. Придадоха темпераментност и енергичност на танците.

Неусещаш как танцовото представление се завихря и поглъща цялото внимание на публиката. И всичко това стана възможно благодарение на усилията на Тихомир Митев, който пък благодари за подкрепата и помощта от страна на кмета Иво Димов, на община Димитровград и на ръководството на ОП "Детски и младежки център".

Слайдшоуто е направено със снимки предоставени от Димо Димов (София).

Прочетена 2925 пъти

Балетен Танцов Център Галаксико

Съобщение до всички