Димитровград

Лого Галаксико

Facebook

Търсене

Новини

Юни182017

Галаксико с признание за развитието към приноса на танца

ПДФПечатЕ-мейл
Написано от Admin

С множество купи и медали от задграничен международен фестивал се завърнаха възпитаниците на Общински център за танцово изкуство ,,Галаксико". Освен множество отличия от купи и медали, танцьорите са получили и специални паспорти за участие, в които са вписани всички отличия.

Почетна грамота за подпомагане на танцовото изкуство, организаторите на международния фестивал са изпратили до кмета Иво Димов. Признанието за Димов е и за съдействието му при подобряване на Рекорда за Гинес за най-много танцуващи на едно място.

Май102017

Звезден успех на ОЦТИ,,Галаксико"

ПДФПечатЕ-мейл
Написано от Admin

Малките и големите танцьори от ОЦТИ,,Галаксико" и Представителен общински гвардейски отряд с художествен ръководител Тихомир Митев, взеха участие на 9-ти Международен танцов конкурс в столицата на Хърватска, гр.Загреб. Нашите момчета и момичета от Димитровград се представиха със 72 състезателни танцови номера.

Състезанието се проведе на 6-ти и 7-ми май, като имаше изключително много участници в танцовата надпревара - от 27 държави, над 5000 танцьори и малко над 1200 танцови изпълнения. Състезанието се проведе в две зали - малка зала за малките танцьори до 7 години и голяма зала за танцьорите над 8 години.

   
Мар272017

Успешно участие на Гебриел Делчев в Македония Опън 2017

ПДФПечатЕ-мейл
Написано от Admin

Гебриел Делчев от Общински център за танцово изкуство ,,Галаксико" към община Димитровград, се представи успешно на първото за тази година Международно участие на ОЦТИ,,Галаксико". В съботния ден на 25 март се проведе танцовата надпревара в гр.Скопие - ,,Македония Опън" 2017. Това е 10-то юбилейно издание на танцовия форум в гр.Скопие, Македония.

Гебриел Делчев се представи успешно и достойно със 7 солови изпълнения в състезателните категории:

- Характерни танци;

- Шоу денс;

- Модерен балет;

- Джаз балет;

- Хип-Хоп;

- Мюзикъл;

- Класически балет,

като завоюва с тях и  златните си медали в състезателната възрастова категория до 7 години, в соло мъже.

 

   
Фев062017

Откриваме новия творчески сезон

ПДФПечатЕ-мейл
Написано от Admin

През новата 2017 година Общински център за танцово изкуство „Галаксико” към Община Димитровград,  с художествен ръководител - Тихомир Митев, разкрива нови групи за деца и юноши с преподаване на:  Класически балет, Модерни танци, Танци на народите (Характерни танци), Латино танци и Хип-Хоп.

Доверете  се на опита и традицията на една от водещите танцови групи в България.  Със своя  професионализъм и опит танцьорите на Общински център за танцово изкуство „Галаксико” продължават да печелят национални, европейски и световни награди.

За контакти : тел: 0885766051

E mail:   Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.


   
Дек232016

Празничният декември месец на Галактическите

ПДФПечатЕ-мейл
Написано от Admin

Настъпи и последният месец за тази година, празничният месец декември. Месецът през който Галактическите танцьори от Денс център ,,Галаксико" се представиха:

На 01 декември за откриването на празничната елха в Димитровград - ,,Дървото на надеждата". Също така дебютно представяне направиха този месец най-новите малки танцьори на ДЦ,,Галаксико", те се представиха на празничния концерт на 01 декември на голямата сцена пред община Димитровград, освен тази изява имат и втора на коледния концерт на Детски и младежки център в Драматичен театър ,,Апостол Карамитев" в навечерието на 13 декември.

Колективът получи и изненада от Община Димитровград по време на репетиция в балетната зала, на снимката горе виждате мига в който е поднесена изненадата по случай участието на Галактическите в навечерието на празничния концерт на 01 декември.

И това не е всичко, част от Галактическите танцьори се изявиха и на състезание в гр.Пловдив на 10 декември - ,,Децата ни танцуват". Резултатът от представянето на 5-ма танцьори от ДЦ,,Галаксико" в Пловдив е 2 купи, 13 златни, 6 сребърни и 5 бронзови медала от общо 23 изпълнени състезателни танца. И не на последно място всички деца от ДЦ,,Галаксико", БШ,,Алегро" и Общински гвардейски отряд - Димитровград се събраха на празнично Коледно парти в р-т Москва.

Последният месец на Денс център ,,Галаксико" бе изпълнен с много изяви и прекрасни емоции. Очакваме с нетърпение новата година, която ще ни донесе още повече хубави емоции и изяви в страната и чужбина.

 


   

Страница 1 от 17

Балетен Танцов Център Галаксико

Съобщение до всички