Димитровград

Лого Галаксико

Facebook

Търсене

Юни012011

Фондацията на Бербатов отличи Ивета Бинева

ПДФПечатЕ-мейл
Написано от Administrator

Ивета Бинева ГалаксикоНа 31 май - в навечерието на Деня на детето, се проведе дългоочакваната церемония по награждаването на успелите деца за 2010 година на фондация "Димитър Бербатов". Зала 3 на НДК се изпълни с талантливите деца на фондацията, техните родители и ръководители, които с радост очакваха събитието.

На церемонията бяха отличени 32 деца - по деветима финалисти във всяка област - изкуства, наука и спорт в три възрастови групи; отличия получиха и деца от български училища в чужбина, както и участници в социални проекти. Лично Димитър Бербатов награди всички финалисти.

Ивета Бинева от балетен танцов център "Галаксико" бе сред финалистите в област "Изкуства". Журито не класира Ивета първа сред тримата финалисти във възрастова група 9-12 клас, но самото й място в тройката е поредното признание за младата звезда на Балетния танцов център. Тя бе отличена с грамота и плакет, които бяха връчени на нейните родители, тъй като в момента Ивета е в Нови Сад, Сърбия, където покорява нови върхове в танцовото изкуство. Там танцьорите от "Галаксико" ще се борят за престижни награди от започналите днес Европейско първенство по модерн и Световен шампионат по Джаз танци.

Може да звучи захаросано, но истината е че Ивета заслужава всяка една добра дума написана и казана за нея. Още от самото си записване в "Галаксико", тя полага неимоверни усилия и много труд в залата за тренировки за развитие на своите танцови умения. След упорита работа успехите не закъсняват и Ивета Бинева печели награди на национални и международни състезания.

Под вещото ръководство на хореографа Тихомир Митев - талантливата танцьорка вече е сред най-добрите в света, а по стъпките й вървят още много момичета и момчета от "Галаксико".

Балетен Танцов Център Галаксико

Съобщение до всички