Димитровград

Лого Галаксико

Facebook

Търсене

Фев152012

Галаксико на живо в предаването Ася в страната на талантите

ПДФПечатЕ-мейл
Написано от Administrator

ГалаксикоТази събота "Галаксико" ще гостува в предаването "Ася в страната на талантите" по ПОТВ /Пловдивска обществена телевизия "Тракия"/. Ежеседмично водещата Ася Антонова и режисьорът Петър Алексиев канят в голямото студио на ПОТВ млади таланти от цялата страна. Предаването и телевизията имат 12-годишна история, в него освен талантливи млади хора, са участвали и много творци с изявени имена.

На 18 февруари, 100-минутното шоу е посветено изцяло на Денс център "Галаксико" към ОП "Детски и младежки център" Димитровград. Пред голямата аудитория на предаването, водещата в разговор с хореографът Тихомир Митев ще направи едно ретроспективно пътуване насочено към началото, от създаването на балета, през творчеството и успехите на танцьорите - до настоящето и бъдещето на школата. А същевременно в студиото децата от Димитровград, ще представят това, което умеят да правят най-добре - да танцуват.

Според социологически изследвания ПОТВ влиза в ТОП 40 на най-гледаните български телевизии и изпреварва по рейтинг не само почти всички регионални телевизии, но и над 10 канала, които имат национално излъчване. Програмата се излъчва в пловдивските кабелни мрежи, в Асеновград, Пазарджик и още над 30 селища извън Пловдив.

Освен това може да се гледа на живо онлайн от сайта на телевизията. Директно с въпроси в дискусията имат възможност да се включват и зрителите, чрез телефон 032 640 366 или чрез skype: asia_talanti

Онлайн излъчването в интернет можете да гледате от тук

Начало: 18 февруари /събота/ - 13.00 часа.

Балетен Танцов Център Галаксико

Съобщение до всички