Димитровград

Лого Галаксико

Facebook

Търсене

Фев192012

Пловдив пощуря по Галаксико

ПДФПечатЕ-мейл
Написано от Administrator

Ася в страната на талантитеГалаксико пощури Пловдив, още над 30 селища в региона и всички в интернет, които вчера гледаха на живо предаването "Ася в страната на талантите" по ПОТВ /Пловдивска обществена телевизия "Тракия"/. 100-минутното шоу бе посветено изцяло на Денс център "Галаксико" към ОП "Детски и младежки център" Димитровград.

Събеседници на водещата Ася Антонова бяха Иво Димов - кмет на община Димитровград, хореографът на балета Тихомир Митев и Снежана Ангелова, директор на ОУ "Пенчо Славейков".

Те разговаряха за Галаксико, за талантливите деца от Димитровград, за успехите и за всичко свързано с балета. А танцьорите представиха разнообразие от танци. Блестящото им присъствие в студиото даде основателен повод на зрителите активно да се включват, чрез телефон или скайп с поздравления.

След тази демонстрация на класа и професионализъм, предаването получи широк отзвук, коментира водещата Ася Антонова.

Изборът й е получил огромно одобрение сред аудиторията на телевизията. Кметът на община Пловдив - инж. Иван Тотев също е проследил директното излъчване. Впечатлен от шоуто и таланта на нашите деца, веднага се е свързал с ПОТВ, за да поздрави целия екип на предаването и гостите от Димитровград.

Ася в страната на талантите Ася в страната на талантите Ася в страната на талантите Ася в страната на талантите Ася в страната на талантите Ася в страната на талантите

Видео запис на предаването:

Балетен Танцов Център Галаксико

Съобщение до всички