Димитровград

Лого Галаксико

Facebook

Търсене

Май052011

Рекорден брой квоти за Галаксико

ПДФПечатЕ-мейл
Написано от Administrator

Габриела Пашанкова - ГалаксикоВ истинска еуфория се превърна участието на балетен танцов център "Галаксико" в  Националния фестивал на камерния танц и танцовото шоу, на който домакин беше град Хасково само преди няколко дни. както винаги те не изневериха на стила си и се завърнаха не само с доволно, но и с рекордно количество награди.

Купата на Българската спортно-танцова федерация в стил класически танци заслужено бе присъдена на нашите представители. Но това не е всичко – Галаксико бяха наградени с купата на Кмета на Община Хасково за камерния танц "Хензел и Гретел" в изпълнение на Златомир Колев и Бояна Иванова. И купата на  БСТФ в стил танцово шоу. Специални награди получиха и заради най-много представени танци на фестивала. Тя им бе връчена от Дарик радио, който бяха медийни партньори на събитието.

Най-малкият член на Галаксико също си тръгна с награда – това е Парис Бисерова, която е само на 4 годинки. А най-голямата радост за всички е, че от представените 75 танца, рекорден брой от тях – 34, са получили квоти за участие в Европейско първенство, което ще се проведе в Белград през октомври.

Въпреки натоварените участия последно време, децата от Галаксико и неуморният им хореограф Тихомир Митев отново показаха класа и талант и заслужено грабнаха наградите. / Димитровградски новини - dnews /

Тагове:

Балетен Танцов Център Галаксико

Съобщение до всички