Димитровград

Лого Галаксико

Facebook

Търсене

Мар072017

Ивайло Янев

ПДФПечатЕ-мейл
Написано от Administrator

Ивайло Янев се присъединява в ,,Галаксико" през 2006 година. Още с първите си излизания на сцената печели уважението на журито и публиката. Носител на многобройни награди и отличия от Национални и Международни фестивали. През 2010 година е с одобрена номинация в рамките на третото издание на проекта на Фондация "Димитър Бербатов" - "Награди за успелите деца на България 2010". Многократен стипендиант на Министерство на образованието, младежта и науката. Носител на двете големи награди в Нови Сад, Сърбия през 2011 година - Световен шампион в стил Джаз танци и Европейски шампион в стил Модерни танци.

Многобройни са победите и постиженията на Ивайло през годините. С много труд, репетиции и борбеност, постига всичките си постижения. През 2015-та година Ивайло Янев и Ясмин Кирилова се представиха с  Бенефисен танц на фестивала ,,България танцува" в Димитровград с танца ,,Вървят ли двама".

Дори и сега, Ивайло продължава да се развива като танцьор, заедно с колегата си Златомир Колев са заедно в балетната трупа на Държавна опера ,,Стара Загора".

 

Балетен Танцов Център Галаксико

Съобщение до всички