Димитровград

Facebook

Търсене

Видео

Мар172017

ОЦТИ,,Галаксико" представя - ,,Завръщането" Ново

(0 оценки)

Galaxico

ОБЩИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА ТАНЦОВО ИЗКУСТВО ,,ГАЛАКСИКО" КЪМ ОБЩИНА ДИМИТРОВГРАД, ПРЕДСТАВЯТ КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ ПОСВЕТЕН НА СВЕТОВНИЯ ДЕН НА БАЛЕТА И 70 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ДИМИТРОВГРАД.

ОЦТИ,,Галаксико" подготвя своят празничен подарък към гражданите и гостите на Община Димитровград, по повод 70 години от създаването на нашия град и отбелязването на Международния ден на балета с много любов и нестихваща енергия към вечното и красиво изкуство на танца. На сцената на ОДТ,,Апостол Карамитев" ще властват професионализмът, емоцията и изяществото, пресътворени от танцовата трупа на ,,Галаксико" и техните звездни гости от цялата страна.

Прочетена 483 пъти
Мар022017

ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ РОЖДЕН ДЕН НА ТИХОМИР МИТЕВ 24/02/17 Ново

(1 Оценка)

Galaxico

Честит Рожден Ден, Г-н Митев!

Нека щастието витае винаги около Вас, нека звездите Ви съпътстват по пътя на успеха и винаги във Вас да гори любовта към танца! Желаем Ви крепко здраве, за да преодолявате трудностите с лекота и финес, така, както го постигате с Вашите фантастични хореографии! Бъдете все така всеотдаен в обичта си и вярата си в нас - Вашите възпитаници и ни водете към нови върхове! Щастливе сме, че сме част от “ГАЛАКСИКО“ - тази легендарна формация, създадена от Вас! Пожелаваме Ви да съхраните уникалния си хъс за творческа изява и нека все така да бъдете нашия фар, който да блести и да ни напътства напред и нагоре! Обичаме Ви и Ви желаем много здраве и късмет! Танцьорите от „ГАЛАКСИКО“

Прочетена 317 пъти
Окт102016

България танцува 2016

(2 оценки)

11-ти Национален фестивал ,,България танцува" - 2016 година ще се проведе в спортна зала ,,Младост" в гр. Димитровград на 18,19 и 20 ноември.
Фестивалът стартира за първи път през 2005 година по идея на ръководителят на Денс център ,,Галаксико" - Тихомир Митев. Началото на състезанието е поставено с 300 танцьори от цялата страна, през годините се увеличава броят на състезателите и така до днес вече те са над 1000 танцьори от цялата страна.
Благодарение на подкрепата на Община Димитровград, танцовият конкурс е без такса за участие вече дълги години и това ще продължава и за напред. Организатори на конкурса са екипа на ОП ,,Детски и младежки център" - Димитровград.
Чрез многочленно компететно жури всяка година се присъждат престижни награди на участниците в танцовия конкурс. Най-голямата награда е купата на Община Димитровград, която се връчва от кмета на Община Димитровград на колектива, който е с най-големия рейтинг в конкурсната програма. Наградите в танцовата надпревара са медали, дипломи, купи и специални награди от спонсори и подкрепящи фестивала фирми.
Връчват се също така и купи по стилове на колективите с най-висок рейтинг в съответните стилове - Класически балет, Характерни танци и Съвременни танци.
Прочетена 1840 пъти
Септ162015

Галаксико 2015/2016

(1 Оценка)

Galaxico

Записването на нови членове в балета започна. Очакваме всички желаещи, искащи и можещи в нашата танцова зала, където сме сигурни, че ще откриете приятелствата и емоциите от които имате нужда. Очакваме Ви!

 

Прочетена 976 пъти

Страница 1 от 3

Балетен Танцов Център Галаксико

Съобщение до всички