Димитровград

Facebook

Търсене

Administrator

Administrator

E-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Галаксико и Кристина ДимитроваДенс център "Галаксико" Димитровград - спектакъл "Viva la dance" (Да живее танца). Концерт представен по случай 65-годишнината на Димитровград на сцената на площад "България" 29 август 2012.

Септ082012

Viva la Dance

Публикувана във Галерии

ГалаксикоТанцов спектакъл "Viva la Dance" на Денс център "Галаксико", представен по случай 65-годишнината на Димитровград - снимки.

За денс център "Галаксико" се е писало толкова много, но те танцьори и хореограф, винаги имат с какво да изненадат своята публика. При представянето на спектакълът "Танцът е жив" (Viva la Dance) възпитаниците на Тихомир Митев демонстрираха притежание на изключителни танцови способности. Именно, за да докажат за пореден път, че танцът е жив.

ГалаксикоМажоретките към Денс център "Галаксико" откриха летния сезон с ново горещо изпълнение - танц с помпони. Танц поставен за събитието на Ротари клуб - Деветия Ротариански Футболен Турнир “Димитровград 2012”. Момичетата плениха гостите със своите атрактивни изпълнения и елегантност по време на официалното откриване и на полувремената на футболните срещи. Това бе поредното доказателство, какво настроение, каква грация и какъв дух дават на всяко събитие което се организира на територията на община Димитровград.

Публикувана във Галерии

Галаксико в МоскваМалка обиколка на Москва с хореографът Тихомир Митев и възпитаниците му от Денс център "Галаксико". На Световната танцова олимпиада в руската столица - танцьорите за пореден път доказаха своята класа, записвайки внушителни успехи. Там спечелиха много медали, Световни купи, купи "Русия" и т.н. Остана им време и за незабравим спомен - да разгледат забележителностите на Москва.

Публикувана във Галерии

ГалаксикоВ празничният парад на 24 май за първи път умения демонстрира новосформираният "Представителен общински гвардейски отряд". Идеята за отряда е на дългогодишната директорка на Детския и младежки център Кера Тодорова, а обучението им се води от хореографът на Галаксико - Тихомир Митев. Към тях се присъедини и Общинския мажоретен състав, съставен изцяло от момичета, които танцуват в Денс център "Галаксико".

ГалаксикоСветовна танцова Олимпиада - Москва 2012: Снимки на танцьорите от Денс център "Галаксико".

Публикувана във Галерии
Етикети

Галаксико на Sofia Dance FestПърви танцов фестивал Sofia Dance Fest. Национален дворец на културата – Конгресен център София, зала 2,  9 – 11 март 2012 година. VI Национален квалификационен турнир по танцово шоу и хип хоп и VII Отворен танцов турнир по Класически и Характерни танци, Етно шоу, Джаз и Модерен танц, Латино шоу и Синхро Денс, Акро джим и Мажоретни танци, Мини и Големи продукции, Попинг, Локинг, Брейк денс и Хаус денс.

Галаксико - мажореткиСпециален поздрав към димитровградската общественост отправиха мажоретките от Галаксико по случай Националния празник 3-ти март. С тържествен параден марш под формата на танц, те откриха празничния концерт на сцената на бул. "България". .

Коледен балВ навечерието на Коледа талантливите деца от денс център "Галаксико" с хореограф Тихомир Митев се потопиха във вълшебната атмосфера на коледните и новогодишни празници. На коледния си бал организиран за най-малките възпитаници на балета, те доказаха, че могат не само здраво да работят, но и да се веселят. В шоу програмата на събитието отлично се включи и младия фокусник Евтим Петров, който спонтанно фокусира вниманието на децата и им създаде приятни емоции.

Галаксико изпрати една изключително успешна година и сега е момента да дадем оценка на нещата, които се случиха през 2011 година.

Публикувана във Видео

ГалаксикоВълшебни създания отново танцуваха край Светилището на нимфите и Афродита. Крехки и ефимерни, те черпеха сили от музиката и мистичността на единственият нимфеум в България. Това бяха танцьорите от "Галаксико", които представиха спектакъла "Легенда за извора на младостта". Постановката, красотата и изящните танцови стъпки създадоха усещането на присъстващите, че се пренасят сякаш в друго време и място. Гледайте видеото и ще го усетите сами!

Страница 1 от 4

Балетен Танцов Център Галаксико

Съобщение до всички